Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Samo ko hoce ceo motor da uzme da odradi, onda mozemo da pricamo. Na zmaju kad smo radili svi hoce polu sklop, posle mi da ga jebavamo sastavljaj, nosi pumpu i dizne, drkaj budzu. Odneli kod coveka ceo motor, vratili nazad odradjen, prodali kombajn i jos radi dobro.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Mi kad radimo motor,otac i ja,zajedno radimo,radimo apsolutno sve,znaci ja ne volim da neko drugi skida stare zaptivace sem nas dvojice jer i dok takvu glupost radis možeš da naidjes na oštećenje na nekom delu koje nisi uočio odma a ne da dam nekom drugom da mi redja karike i ubacuje klipove,upasuje radilicu,tako nesto radimo nas dvojica i niko sem nas dvojice i kraj.
U 99% slučajeva radimo apsolutno sve,znaci od samog rasklapanja i sklapanja pa preko nabavke delova i nošenja delova koje kuda,obrade,basisti itd pa onda mogu i da garantujem za nesto jer znam sta sam uradio,sa čime sam uradio i kako sam uradio.

Мени једна фирма одради полу мотор на 542, донесемо га кући и отац га сатави док сам, ја био на послу. Кад сам дошао кући ајде да га набацимо на трактор и видим неку чудну линију иза Бош пумпе, кад оно блок пукао сигурно једно 15см. Изгорео сам јбт они као јака машинска радионица ураде ми обраду и полу мотор на пукнути блок. Или је пукао при набијању хилзни или је била пукотина. И сад да они то нису видели и предочили ми па да сам купио нови блок него тај вари, мажи течним металом је.би але и остале зјале. 😡

Ja ne bih ni da pišem o iskustvu sa Cubijem. Davno bilo, pa možda i nije relevantno. Al da je bilo negativno, o još kako jeste.
Od kako ne rade Berkeš i Fenješ, na obradu nosimo kod Gunića (jedini se prihvatio da odradi bokser motor iz alfe) i eventualno Mamužića. Subotičani će znati ko su.

Nazad
Vrh