Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugari na kombajnima koji imaju separator kao moj Massey(Dania), dali se pri zetvi soje ista pusta kroz separator ili ne?
Jel u dobrincima fajront sa kuruzima ili samo kod tebe?
Zavisi kakva se voda sipa u hladnjak.
Rozi je za aluminijumske hladnjake!Na zmaj 142 planiram i ja ubaciti sada antifriz preko zime. Cujem neki skidaju hladnjak neki samo ispuste vodu i to je to. Prosle zime hladnjak na zmaj 142 je puko jer nije sva voda izasla iz hladnjaka i dole je pucao. Nikakva popravka nu mije pomogla. Imam jedno pitanje za sve vezano za antifriz koji da stavim. Imam roze antifriz sa nis 100 posto. Razmisljao sam da stavim u kombajn preko zime razblaziti ga 50/50 ili staviti gotov zeleni. Neki kazu zeleni je dobar za traktore neki kazu roze sad koja su vasa iskustva?
Plavi antifriz ili ti G11. 142 je konstruisam dok roze antifriz nije bio ni u planuNa zmaj 142 planiram i ja ubaciti sada antifriz preko zime. Cujem neki skidaju hladnjak neki samo ispuste vodu i to je to. Prosle zime hladnjak na zmaj 142 je puko jer nije sva voda izasla iz hladnjaka i dole je pucao. Nikakva popravka nu mije pomogla. Imam jedno pitanje za sve vezano za antifriz koji da stavim. Imam roze antifriz sa nis 100 posto. Razmisljao sam da stavim u kombajn preko zime razblaziti ga 50/50 ili staviti gotov zeleni. Neki kazu zeleni je dobar za traktore neki kazu roze sad koja su vasa iskustva?