Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Ta 78 je radila samo cveće po Austriji, kao bik Ferdinand išla od livade do livade i mirisala cvetić po cvetić. 😂

Ma već sam pogrešio što nisam pazario 86 kod Noleta u julu mesecu za 16k kombajn kao čaša(u kabini kao da niko nije sedeo,ostalo sve zapisano kako je švaba štelovao),rekoh da obiđem i druge švercere..i on prodat za 2 dana

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Ja sam 2018.platio 41000.00e megu 204,'96 god.3200sati motora sa hederom 5.1m,posle toga je kod istog prodavca bila mega 204 sa kec kabinom 35000e.
2018.sam prodao dominatora 96 sa 3.9hederom+uredjaj za suncokret za 15000.00e
Na kombajnu je jedino motor bio losiji,a sve ostalo je bilo u super stanju,tj ulozili smo jako puno para i svi delovi su bili iz originala. Po meni za te pare ni jedan kombajn nije mogao da se nadje da je takvog kapaciteta i takvog stanja.

@sale ratar za mojih 100ha i nešto zanemarljivo usluga mislim da je taman..za Megu nemam finansija a i preveliki ...jedna 78 na oglasima je 30k eura...samo je problem preko zbog ove situacije sa virusom inače ne bih ni gledao kod nas.

Za tu povrsinu sam uzeo dominartora 88 a prvo sam hteo 78 pa posto su cene priblizne uzmem 88 uvezenog iz austrije, ocuvan kombajn i mocan nisam se pokajao ide kao raketa.

68-ice tek imaju cene. To je strašno. Još malo će avero moći da se nadje za te pare...

Ja treba da menjam mog Zmaja, ali sačekaće to još godinu dve... Meni su 78 i 88 preveliki zbog uskih i zaraslih puteva, a jeftiniji su od 68-ice.

Meni se isto svidja 68-ica ali istina ima jaku cenu bas

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Pa 105 dominator Slavko prodao kolegi za 45 sa kuruznim hederom 4 reda,mašina moćna a mala leti još kad mu ga sin potera to ne žali,jedino motor cat ali nema problema,a mana mu bila samo osovina bitera.

68-ice tek imaju cene. To je strašno. Još malo će avero moći da se nadje za te pare...

Ja treba da menjam mog Zmaja, ali sačekaće to još godinu dve... Meni su 78 i 88 preveliki zbog uskih i zaraslih puteva, a jeftiniji su od 68-ice.
Meni se isto svidja 68-ica ali istina ima jaku cenu bas

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Isto i kod mene, legla bi ta 68ica ko budali samar bas zbog uskih i zaraslih puteva, a sto se cena tice nemam komentar. Mada meni je i ona mnogo za 20ha zitarica, Zmajcek 135 zavrsava posao lagano samo sto nemam kukuruzni adapter. A i muka bi bila prebacivanje adaptera na 135, jos onaj 3 reda, bila je jedno vreme aktuelna i ta ideja ali mi se sve manje svidja to.

Poslednja izmena:
Jedna ozbiljna dilema,trebalo bi Zmaj da dobije zamenu ...još nisam krenuo da gledam ali na šta da se baziram dominator 76,86 ili nh tx 30,32 ili jd 1075,1177 ? Delovi,pouzdanost..treba mi kombajn za duži period.

Uzmi deutz fahra,jednostavan kombajn a i dijelovi su povoljniji od claasa!

Nazad
Vrh