JuRa
Član
Siki nisi u pravu.Koristio sam takvu napravu za foliju i creva za kpk ali napolju i postavljao sam sa 539.Samo sto treba da bude bas dobra zemlja sto sitnija i bude ekstra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koja je širina plastenika? 5.5m?E plastenici se pune i prazne , malo smo ih modernizirali ako se to može tako nazvati. Sada grijem 4 plastenika , 2 rasadnika i 2 u kojima su paradajz i paprika. Peti bi isto trebao doći na red , sad se trenutno freza i za par dana ide u njega krastavac. Ove se godine kod nas dosta kasni i posla je puno više i nekako smo stalno u zaostatku . Evo uslikao sam nekoliko friških slikica pa reko da okačim .
Sa paradajzom sam malo zeznio nažalost , prva berba će biti slabija jer nisam na vrijeme oprašivao i sada ću imati slabiju berbu , ali šta je tu je treba nastaviti .
Paprika isto malo kasni ali ide polako . Opet sam posijao za mene nenadjebivu rogu Ciklon i ljutu Homeru ... Ovo je ranije zasađena paprika biti će i drugi plastenik babure.
Evo i mala nadogradnja uz koju ću nadam se moći uzgajati salatu , kada zaželim . A tu je i frezanje plastenika .
Druze, od kojeg materijala su cijevi plastenika i kako sluze ovi otvori na plasteniku.slikano prosle godine kod burazera u plasteniku