Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radila je ITC Zenica. Oni kod nas imaju najbolje plastenike. Imam njihova tri plastenika od 100, 150 i 275 kvadratnih metara. Manja dva su 18x5,5 i 26,5x5,5 metara. Visoki su 3 metra. Medjutim, ovaj sto smo danas postavili je mnogo mnogo mocniji plastenik. Moze se traktorom obradjivati. Kod nas u opetini Teslic je potrebno imati 500 kvadratnih metara pod plastenicima da bi se dobio podsticaj. Sada imam i malo vise, tako da bih trebao dobiti oko 500 evra godisnji podsticaj.Odličan plastenik prijatelju, koja je firma radila i oćeš li imati poticaj na njega i neka je sa srećom da posluži..
Radila je ITC Zenica. Oni kod nas imaju najbolje plastenike. Imam njihova tri plastenika od 100, 150 i 275 kvadratnih metara. Manja dva su 18x5,5 i 26,5x5,5 metara. Visoki su 3 metra. Medjutim, ovaj sto smo danas postavili je mnogo mnogo mocniji plastenik. Moze se traktorom obradjivati. Kod nas u opetini Teslic je potrebno imati 500 kvadratnih metara pod plastenicima da bi se dobio podsticaj. Sada imam i malo vise, tako da bih trebao dobiti oko 500 evra godisnji podsticaj.
Hvala na lijepim zeljama.Samo da vam kazem da imate
Samo da vam kazem da imate pravo na posticaj i od ministarstva poljoprivrede .Pogledajte na satu Vlade(ministarstvo poljoprivrede)
Ja sam ove godine postavila ito ITC dca komada 30*8
Manja, znas li nesto vise o tome da mi kazes? Ne znam da imam pravo na podsticaj od ministartva? Dobijas li ga i ti?Samo da vam kazem da imate pravo na posticaj i od ministarstva poljoprivrede .Pogledajte na satu Vlade(ministarstvo poljoprivrede)
Ja sam ove godine postavila ito ITC dca komada 30*8
Hvala Stole. Stole, ako si Stojan onda smo i imenjaci.Стјепановићу пластеник ти је одличан, а новац.. није то улагање у мртви капитал.. паметном производњом временом ће се пластеник отплатити. Поцинкована конструкција.. вечна ствар. Свака част, само напред..