Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JA imam plastenike 40x7m,a nemam od 50m.Nemam iz prostog razloga sto sam medju zadnjima pravio te plastenike i bio sam upozoren nato da od 50m se ne mogu lepo provetriti i problem je bas u tih 10metara.Tu je i slabija oplodnja i veca temperatura i potencijalno zariste za bolesti.Sirina od 8 metara takodje nije dobra iz vise razloga.Za paradajz i krastavaz ostaje mnogo prostora iza prvih redova koji se ne mogu ni poorati i stoje badava.Stane isto 10reda paradajza i u sirinu od 7 i od 8m.Od 8 metara je nekako raskrecena pa nece sneg da sklizne sto je opasno ako se ponovi ovakva zima.Kod mene se nije nista zadrzavao sneg jer ima bas strmina pa sklizne.Kada se postave lukovi ucvrscivanje se radi na tri mesta levo desno i gore po sredini.Oba bocna bila nemoj da postavljas skroz u tacki gde je zavarena precka za luk nego pomeri za unutra jedno 10-ak cm.Znaci da uopste ne dodiruju foliju.Tu folija najbrze propada i jos to bilo hoce da zadrzava sneg
Moracu ti slikati da vidis kako je kod mene uradjeno i izdrzao je pola metra snega.Mozete podupirati koliko hocete i postavljati kojekakve potpore, ovakvi snegovi se skidaju sa plastenika.
Ako nemate grejanje. Sve ostalo je neozbiljno.
Zato i neotkrivajte svaku ideju i rešenje, jer ovaj forum se pomno prati od raznoraznih struktura.na kraju svoju pamet moramo skupo da platimo.@Miladine šta misliš kad bi ujedinili sve ideje kako poboljšati proizvodnju gdjebi nam bio kraj. Ovakvu mašinu još nisam vidio i nisam siguran da bi moj mali 539 to mogao raditi a da ga ne zabaciva. Ideja i rješanja ko u priči i stručnjaci bi se posramili kako nisu sami mogli smislit neke stvari koje se vide na forumima.