Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@siki2
Napišete ovako kao ja, prvo @ pa nik člana kome je upućen post tj. odgovor i rešena stvar bez citiranja slika. Sledeći Vaš post sa citiranom slikom će biti obrisan.
Neznam ni sam ja ga u zivotu ovolikog nisam zapamtio,ovo su na slikama mali plastenici mozda malo slika vara ali su lukovi savijani na 6m,razmak izmedju plastenika je 2m ali ako bude padao za vikend bice gusto...Topalovicu ovo je preveliki sneg kod tebe.Koje debljine su ti lukovi i dali mogu da izdrze bocni pritisak?
Skoro nisam cuo pametnije misljenje na forumu,BRAVO SKALkad gledam vidim samo veeeeliku muku a kad dode ovo za prodaju onda nema cenu il ubiju cenu sa uvozom e ovakav poso bi trebalo subvencionisati a ne ratarenje do 100h i tome slično. Gledam tamo temu ljudi se prepucavaju biće ovako ili onako subvencija i sede u toplom dok pojedini muče muku sa zimom i snegom