Slike naših svinja

miki83

Član
Učlanjen(a)
27 Jan 2014
Poruka
86

milanco_mk

Član
Učlanjen(a)
19 Mar 2011
Poruka
165
rogjeni 1 april. ja sam ih kupio 7 maj tezina 10kg.evo kako izgledaju sada.koncentrat nisu probali.hranimo ih samo so cisto mleveno tritikale i 2% kalcijum i 2% soli. naravno svaki dan jedu svezu detelinu i travu i po neka tikva i vareni krompiri.

AQVA

Član
Učlanjen(a)
29 Dec 2013
Poruka
93
Nece ta ljubav jos dugo trajati, i meni su tako spavali dok prasici nisu ojacali ( 20kg) pa su je udavili.

dejan89pd

Novajlija
Učlanjen(a)
23 Jan 2015
Poruka
7
Pozdrav svima,buduci da sam nov na forumu,evo da i ja podelim par slika nazimice koju sam ostavio za priplod.
Trebalo bi da se prasi 20.02.2015. ali slabo ima stomaka i vime joj omaleno_Otkako je osemenjena nikako nije trazila vepra.
Molio bih nekog iskusnijeg ako moze da da svoje misljenje,da li je suprasna ili ne?:ppozdrav:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

coci064

Član
Učlanjen(a)
13 Nov 2013
Poruka
10.493
Mislim da jeste. Nazimica je to jos utegnuta pa se ne vidi suprasnost, a vime ve otpustiti u zadnjih desetak dana.

dejan89pd

Novajlija
Učlanjen(a)
23 Jan 2015
Poruka
7
Videcemo sta ce biti,ima jos oko 25 dana do prasenja, ako bude suprasna :osmeh:,ako ne bude ide u kulen (sta cu,zavoleh kulen dok sam studirao u Ns :haha:, pa sad samo gledam koja :svinja: da ide u preradu).

pedjoni

Član
Učlanjen(a)
29 Dec 2014
Poruka
67
fina je,nazire se stomak koliko se moze vidjeti po ovoj slici. I moja je slicna samo sto nema stomaka jos,ne vidi se suprasna je(valjda :osmeh:) 45 dana

Vrh