Sremac022
Član
Na zalost osta mi samo ova tamnija,posto se ispostavilo da je ova druga muskarac!Popizdio sam ko konj,a tako sam se i ritao!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SREMAC bez nervoze biće boljeNa zalost osta mi samo ova tamnija,posto se ispostavilo da je ova druga muskarac!Popizdio sam ko konj,a tako sam se i ritao!!!!
Pa ja im svaki dan pospem po malo nove slame na mestima gde ima vise izmeta,a sto izvuku iz jaslica to im pada isto pod noge,tako da i to koristim,a cistim im jednom u 10 dana,mozda bi i duze mogao ostaviti ali ja vise volim da im bude lepo cisto,a samim tim i zeceve volim kada su mi cisti...Divota jedna videti toliko kunića na jednom mestu,ali pošto i ja držim neke na prostirci od slame,interesuje me koliko često ih čistiš?
A ja baš obrnuto,matične držim na slami a tovljenike u kavezima.Po meni je tako bolje jer mali lakše oboljevaju zbog uprljane hrane i vode.Sve u svemu,tvoji kunići su divni,lepo ih držiš,svaka pohvala.Pa ja moje maticne zenke i muzjaka,drzim u kavezu ,koji je napravljen pola drvo pola zica i ispod ima tepsija,tako da njih svaki dan cistim i za sada je sve ok..A ovi za tov nema potrebe cistiti svaki dan,jedino ako nedodajes slamu pa onda moras,a ako im svaki dan ujutru i uvece pospes po malo slame nema potrebe!!!
Ima nas raznih odgajivaca pa svako na svoj naci ih drzi,za mene je ovako bolje posto nemam mesta da preko 30ak zeceva drzim u kavezu(a sto se tice vode i hrane nikada mi nije prljava imam jase u koju stavljam detelinu i svu ostalu suvu travu,a za vodu koristim one niple pojilice,koje sam stavio na balon od 20 l i izdrzi im ceo dan)a zenke drzim u kavezima posto sam napravio sa strane kotilice,i za sada sam jako zadovoljan sa tim sistemom...Hvala na komentaru lepo je to cuti!!!A ja baš obrnuto,matične držim na slami a tovljenike u kavezima.Po meni je tako bolje jer mali lakše oboljevaju zbog uprljane hrane i vode.Sve u svemu,tvoji kunići su divni,lepo ih držiš,svaka pohvala.
Post je spojen: [time]1280748900[/time]