slike kunica- zeceva

Pozdrav za mityoo, sve je super samo sto kod tog sistema ne znas kad je tacno koja ostala skotna i samim tim ne znas ni kad se treba okotiti sto mozda i nije neki veliki minus al vecina voli kad zna kad ce mu se okotiti zecica

Poslednja izmena od urednika:
Kako da nezna ubaci muzijake da budu 5 dana sa njima svima nema sanse da nebudu sve skotne posle 5 dana ih vadi.
:)
Ima samo da se objekat ljulja od sexa.
:)

Hahaha ma da al on kaze da drzi 15 dana muzijaka kod njih tesko je tu znati kad je koja bila raspolozena :)

Poslednja izmena od urednika:
Pa mora 15 dana da bi sve ostale skotne.. 5 dana nije dosta... Ali kao što to već rekoh, ovo je prinudna situacija jer kavez nisam mogao dovoljno da utoplim da bi se ženke bezbedno kotile u njemu, pa bolje išta nego ništa, a kad se prolepša vreme, idu nazad u kavez...

Moji prvi kunici :)
Fotografija0016.jpg

Trenutno su u ovom improvizovanom kavezu,do ujutru,gde ce dobiti svoje stalne domove :)
Inace tu su 2 zenke hajkoma stare 2 meseca,muzjak hajkoma star mesec dana i par panonaca stari mesec dana :)

Evo i nesto novih slikica zeceva od mene ...mozda su stari zecevi ali malo porasli sad :)

a evo i bobanovih ...nema se tu sta reci slika sve govori :)

---------- Poruka napisana u 19:37 ---------- Prethodna poruka je at 19:34 ----------

E da pojasnim sto je sto i ko je ko ovdje posto se nemogah povatat dok sam ubacivao slike ...
na prvoj slici je rizi mjesanac zenka inace je skotna treba da se koti uskoro ,na drugoj je sapica inace neki moj mjesanac orijasa i svaceg neceg koja obara sve rekorde po tezini :) i na trecoj slici je muzjakcic 3 mjeseca star
Ovi sarci su prvo zenka ,pa dvije male zenkice i muzjak koji je potpuno uspaljen inace svi sarci u vlasnistvu kolege bobana eto :))

Evo zecica skotna za 10 dana termin

---------- Poruka napisana u 21:59 ---------- Prethodna poruka je at 21:57 ----------

A da i ovu stavim skotna termin za 13 dana

Samo kad si počeo da ih pariš,toviš,odgajaš.Bravo,samo napred!!!!!Želim ti sve naj-naj u ovoj zanimaciji!

Nazad
Vrh