Slačica

920eura po toni,stim da je bigbag i dorada (50eura po toni) moj trošak
E sad za koga ide,zasad nije toliko važno,ide za Češkog partnera,količine su bile taman,a videćemo za sledeću godinu
 
Picture2713.jpg

Picture2714.jpg

Picture2716.jpg


sexaju se...a nemoš im ništa...nemoš ući u njivu ni peške a ne traktorom od blata,a nova tura samo što nije ::samo bes::
 
Jedu cvet,i repičin sjajnik,one bube sklone sexu,i rutava buba koja se vidi na slici da je rutava :osmeh:

- - - - - - - - - -

Zasmrdeo im malo Konzulom,pa ih oterao u Ćurćefo,nek se sexaju tamo a ne u mojoj slačici,sram ih bilo
 
Kod nas ima jedna parcela od lokalne zadruge sa slacicom, ali nije ni upola ko ova, komplet njiva je nejednaka i nekako nije jos pocela da raste u stablo,bas nikako ne izgleda..
 
mindjušar izgleda da si prepunio svoj photobuchet, traze ti da platis photobuchet plus, probaj da obrises neke stare slike i vidi na profili , mislim da je sa desne strane skala u procentima koliko jos mesta imas, ako nije to , videcemo sta dalje

da , sa desne strane >> Storage is 2% full , vidi koliko je na tvom profilu , verujem da si na 100% i da je to problem
 
Sad sam nasao na njihovom sajtu , ukratko , nakacio si mnogo slika po forumima i drugim sajtovima i svako njihovo ucitavanje `trosi` tvojih besplatnih 10gb prostora , ti si napunio 39% ali ucitavanje slika po forumima se isto racuna.
Resenje ili da platis verziju PLUS ili da cekas mesec dana da se tvoj bandwidth resetuje , to isto mozes da proveris na tvom profilu , bar tako pise kod njih na sajtu.

Evo linka sa photobucheta za tvoj problem >>

http://support.photobucket.com/hc/en-us/articles/200724014-Bandwidth-Exceeded-Look-Who-s-Popular-

Pomislio sam da si jednostavno nakacio vise ,ali nisi , vec si ih sve postavljao negde .. Ako iscackam neko resenje ,javicu ti , a mozda neko od kolega vec zna kako da resi ovo , mada verujem da ne moze, vec te teraju da im platis za dalje korscenje ili da svaku pit cekas mesec dana da se resetuje..
jbg..
 
Nazad
Vrh