Skladištenje zrnaste robe

Да ли је неко куповао пластичне силосе за зрно и да ли зна цену. Интересује ме од 2 - 2.5 тоне, са конструкцијом. Или је боље узети коцке па тако складиштити.
Метални силоси те запремине су веома скупи.

Да ли је неко куповао пластичне силосе за зрно и да ли зна цену. Интересује ме од 2 - 2.5 тоне, са конструкцијом. Или је боље узети коцке па тако складиштити.
Ja sam pitao za 30m³ cena je 4500e.

То је за 20+ тона. Ја сам мало скромнији .
Хтео сам да узмем са расходованог камиона за превоз хране али оде у отпад....

Armatura 8 ca, sastavis 4 mreze i dobijes valjak visine 4 metra obim 12 metara, stane preko 3 vagona kukuruza. Najjeftinije resenje ako imas bilo kakvu supu...

Све пуно, ово би држао напољу покривено. Треба за јечам и кукуруз. Узећу две коцке од 1000 литара и 4 метална бурета наварити два и ставити у вис. Пластичне силосе - циклон или бин како ко зове имамо на послу и добри су само скупи....

Napravio uspravni ambar visina 3m,sirina 1.3. ram/kostur od vinkli 50, obllozio lipo om daskom. Metal 30000, bravar 20000, stolar 2000. Ispust kroz suber na dnu

Послато са 23021RAA2Y помоћу Тапатока

Све пуно, ово би држао напољу покривено. Треба за јечам и кукуруз. Узећу две коцке од 1000 литара и 4 метална бурета наварити два и ставити у вис. Пластичне силосе - циклон или бин како ко зове имамо на послу и добри су само скупи....
A neke stare cisterne za vodu?

Da li može da bude problema ako se skladišti kukuruz sa 12 % vlage,i temperaturom 35-40°?

Nazad
Vrh