MONTOYA
Član
Kad se budeš širio...imam dobru lokaciju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pitao za 30m³ cena je 4500e.Да ли је неко куповао пластичне силосе за зрно и да ли зна цену. Интересује ме од 2 - 2.5 тоне, са конструкцијом. Или је боље узети коцке па тако складиштити.
Метални силоси те запремине су веома скупи.
Armatura 8 ca, sastavis 4 mreze i dobijes valjak visine 4 metra obim 12 metara, stane preko 3 vagona kukuruza. Najjeftinije resenje ako imas bilo kakvu supu...Да ли је неко куповао пластичне силосе за зрно и да ли зна цену. Интересује ме од 2 - 2.5 тоне, са конструкцијом. Или је боље узети коцке па тако складиштити.
Метални силоси те запремине су веома скупи.
A neke stare cisterne za vodu?Све пуно, ово би држао напољу покривено. Треба за јечам и кукуруз. Узећу две коцке од 1000 литара и 4 метална бурета наварити два и ставити у вис. Пластичне силосе - циклон или бин како ко зове имамо на послу и добри су само скупи....
Ja sam uzeo pre 5-6 god iz ada mol spuz, 7 metara, podize do 4 m visine, monofazni motor na dva kajsa. Sljaka za sad bez greske kostao oko 700-800 evra....Jel ima neko spiralni transporter od lika iz Petrovca na Mlavi? Mali me interesuje 120fi 3,5-4m
Sa tolikom temperaturom će se u tom kukuruzu pojaviti živuljke posle 30-50 dana. U kućnim uslovima spuštanje temperature je skoro nemoguće. Tu radnju najbolje obavi majka Priroda.Da li može da bude problema ako se skladišti kukuruz sa 12 % vlage,i temperaturom 35-40°?
Kako se zove firma?Bas u Petrovcu nzm da neko radi spriralne transportere.Jel ima neko spiralni transporter od lika iz Petrovca na Mlavi? Mali me interesuje 120fi 3,5-4m
Da li može da bude problema ako se skladišti kukuruz sa 12 % vlage,i temperaturom 35-40°?