Dr.Gruja
Član
Ja je nisam stavljao jer ovo je rezervno(privremeno) skladiste imam drugo sa hidroizolacijom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zašto nisi uradio beton?Ja je nisam stavljao jer ovo je rezervno(privremeno) skladiste imam drugo sa hidroizolacijom
Ako dodje to toga letece sve... imam preko 600 kvadrata pod krovovima. Mada bilo je vetrina,hala je uvek sa limom dobro podnosila sve,ali zato crep sa stala,kuce je uvek leteo...Jedino sto si trebao podaskati krov i foliju staviti da u slucaju nekog veceg nevremena i cupanja lima da ne pokisne zito.
Imam isto tako objekat samo sa crijepom i stalno imam strah da vjetar ne otkrije objekat i pokisne zito
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Направи ти као рампу,излиј бетон на то или купи пластичну готову.Dobro je,samo sa malterisanjem nisam zadovoljan. Isfuserili su ga na kraju strasno... I ovaj kapije sto je stavljao bilo je reci samo 2 cm cev dole nece biti veliki prag...on odigao 2 cm za cev i 2 cm za pur penu i sada je to lepih 4 cm... malo mi to komplikuje zivot sada nmg paletar da naguram unutra,kolica strucnu svaki put...a bogami i duvaljku kada guramo mora jedan da pomogne da predje...
Kada ispostujes sve standarde koje treba nece ti leteti crep sa krova.Ja kazem crep je sranj...da nije ovog poskupljenja sad bi sa 400 m2 krova pobacao sav crep u majcinu i stavio lim.Crep je najbolji da ga izgazis na zemlji i kao takav je odlicna podloga za betoniranje.
Kako crep da leti kada je mnogo tezi od lima?Kako da ne,mozes mu raditi nzm sta ,crep ce uvek prvi leteti sa krovova pa tek onda lim,ako gledamo da se oba odrade kako treba.Plus sto lim trazi duplo slabiju gradju i ima visestruko manje sanse da negde procuri.A da ne spominjem nakon par decenija,koliko puta ces biti na krovu koji je od crepa vs onog sa limom,zbog raznoraznih popravki.