Skladištenje zrnaste robe

Jedino sto si trebao podaskati krov i foliju staviti da u slucaju nekog veceg nevremena i cupanja lima da ne pokisne zito.
Imam isto tako objekat samo sa crijepom i stalno imam strah da vjetar ne otkrije objekat i pokisne zito

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Dobro je,samo sa malterisanjem nisam zadovoljan. Isfuserili su ga na kraju strasno... I ovaj kapije sto je stavljao bilo je reci samo 2 cm cev dole nece biti veliki prag...on odigao 2 cm za cev i 2 cm za pur penu i sada je to lepih 4 cm... malo mi to komplikuje zivot sada nmg paletar da naguram unutra,kolica strucnu svaki put...a bogami i duvaljku kada guramo mora jedan da pomogne da predje...

Jedino sto si trebao podaskati krov i foliju staviti da u slucaju nekog veceg nevremena i cupanja lima da ne pokisne zito.
Imam isto tako objekat samo sa crijepom i stalno imam strah da vjetar ne otkrije objekat i pokisne zito

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Ako dodje to toga letece sve... imam preko 600 kvadrata pod krovovima. Mada bilo je vetrina,hala je uvek sa limom dobro podnosila sve,ali zato crep sa stala,kuce je uvek leteo...

Ja kazem crep je sranj...da nije ovog poskupljenja sad bi sa 400 m2 krova pobacao sav crep u majcinu i stavio lim.Crep je najbolji da ga izgazis na zemlji i kao takav je odlicna podloga za betoniranje.

Dobro je,samo sa malterisanjem nisam zadovoljan. Isfuserili su ga na kraju strasno... I ovaj kapije sto je stavljao bilo je reci samo 2 cm cev dole nece biti veliki prag...on odigao 2 cm za cev i 2 cm za pur penu i sada je to lepih 4 cm... malo mi to komplikuje zivot sada nmg paletar da naguram unutra,kolica strucnu svaki put...a bogami i duvaljku kada guramo mora jedan da pomogne da predje...
Направи ти као рампу,излиј бетон на то или купи пластичну готову.

Ma razmisljam to dole da odsecem a da na vrata usrafim gumu (kao sto se stavlja na patos zmajevke nuz stranicu)

Kako da ne,mozes mu raditi nzm sta ,crep ce uvek prvi leteti sa krovova pa tek onda lim,ako gledamo da se oba odrade kako treba.Plus sto lim trazi duplo slabiju gradju i ima visestruko manje sanse da negde procuri.A da ne spominjem nakon par decenija,koliko puta ces biti na krovu koji je od crepa vs onog sa limom,zbog raznoraznih popravki.

Meni gde su garaze i pomocni objekti crep stoji vec 25god nije mrdnu od oluje i takvih slicnih cudesa...na drugoj hali sto je napravljena pre 15 takodje nije caknuo...

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Kako da ne,mozes mu raditi nzm sta ,crep ce uvek prvi leteti sa krovova pa tek onda lim,ako gledamo da se oba odrade kako treba.Plus sto lim trazi duplo slabiju gradju i ima visestruko manje sanse da negde procuri.A da ne spominjem nakon par decenija,koliko puta ces biti na krovu koji je od crepa vs onog sa limom,zbog raznoraznih popravki.
Kako crep da leti kada je mnogo tezi od lima?
Uvek volim da vidim krovove sa duplo slabaijom gradjaom kada zaledi 50cm snega na istim.Lepo se pokrive ko kifla, sve su talasasti.

Krov se uradini jedom kako treba i nema sta vise da se pentras, ili gore kod vas mnogi zanemarju udare vetra?

Šrafljene omaije,stavljane i početne i razdelne,crep spakovan perfektno,limarija odradjena sve po ps da vidim koji će vetar da ga digne.

Nazad
Vrh