Sapatnik
Član
Како ће се пунити силоси?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tek ces da vidis kolko ce izaci. Pa jos kad se navrzmu koje kakve inspekcije pa traze npr hidrantsku mrezu, ili te neki neostvareni komsija prijavi za nesto, npr zagadjenje sredine prasinom. Pa ti vrsi koje kakva merenja dokazuj a sve to ti placas...da se razumemo, ne odvracam te od posla, vec skrecem paznju sta sve moze da te zadesiPuniće ih kofičasti transporter i biće ih 2komada.Ova podloga ostaje da se utaba dobro 2-3 godine i onda najverovatnije će ići asfalt.
@MONTOYA
Ma natežem se s ovim par godina ali sad ću pokušati da završim i da radim prijem žitarica.Skupa je to zajebancija,nisam mislio da to sve će toliko izaći.Al sad nema nazad.
Dubinski isprskaš i nema traveA sta bi bilo dobro staviti ispod sljunka da ne izbija trava?
Tačno tako, ne samo što može napraviti problem u transporterima već taj kamen završi u merkantilnoj robi u kamionu u kom ne sme da bude. Sabijao sam i ja moje dvorište sa struganim asfaltom sa vibro valjkom, žabom, pločom ali ništa ga nije tako dobro sabilo kao teret punih prikolica.Spajki misli na problem da sljunak uleti u transportere i polomi nesto.
Samo vibro ploča nakon žabe i biće to super.Ja sam deo dvorišta radio grebanim asfaltom,prvo žaba,i onda prešli vibro pločom,ravno kao pista i što je najbitnije nije skupo.@Spajki
Ne znam da li se vidi ali ovo je sve pregaženo kamionom sa 20t tereta i posle toga peglano sa žabom.Znači to mi je drugar radio i radio je ispod cene a rađeno je po kvadratu.Znači ostalo je sad tako ižabano da se sleže i da kisne i pije vodu i sneg.