MARČELO
Član
Meni se čini da tih gasnih tableta više i nema po apotekama a ako se i nađu onda nisu manje od 50 komada u kutiji ,nedržite me za reč baš ću da proverim sutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Praktičnije je da ga staviš u zamrzivač i nakom 48sati možeš biti siguran da si uništio žižak.Mozda ce nekome koristiti i da zizak se unistava i visom temperaturom. Ako sumnjate da ga imate u pasulju samo u rernu na par minuta i gotovo. Naravno ovo vazi za manju kolicinu koju ostavljate za sebe.
Mislim da si potpuno u pravu. Pasulj se štiti od žižka na njivi prskanjem kad je u fazi cvetanja i onda nema potrebe za zamrzivačem i sl.Jeste da kasnim ali moram se nadovezati na temu i na komentare
Zizak ne ulazi u pasulj u skladistu nego na njivi u cvetu znaci dzebe ga prskate ono sto je u pasulju je unutra ono sto izadje iz njega nemoze napasti zdrav pasulj
Tako je Zorane moze se on fizicki odstraniti kao insekt, ali pasulj iz kojeg je on izasao je neupotrebljivMislim da si potpuno u pravu. Pasulj se štiti od žižka na njivi prskanjem kad je u fazi cvetanja i onda nema potrebe za zamrzivačem i sl.