Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo o cemu velimir prica sam i ja video kad sam bio kod Bate to je fotografija cuvenih i tada i sada osmorki nazalost neprezivelih. Mirko pozdravices Batu nisam ga video sigurno tri godine.Честитм Чибију на приновама!
Пре неколико година када сам био код Бате Миловића( већ смо га помињали на форуму), показао ми је слику са осморо јагњади, све од једне овце. Нажалост сви су били мртви јер овца пред крај бременитости није могла да се креће, урадили су царски рез, овца није преживела а око једног јагњета су се бактали пар дана али ни оно није успело да преживи. Овца је била нека мелезанка неке наше праменке и романов расе. Тако да дешава се због хетерозис ефекта да мелези покажу невероватну плодност.
П.С.Мирко би могао, јер често виђа Бату, некако да ту слику пребаци на форум.
. Mogao bi da te elaborate postaviš nekako na forum ili bar delove da budu od koristi i drugima.Potrudicu se,Bata je u poznim godinama i na zalost vecinu svojih dela i knjiga koje je dobijao i kupovao i fotografija je vec pedantno slozio i mislim da ce da zavetuje gradskoj biblioteci,kod mene ima par knjiga o ishrani i bolestima ovaca,kao i dva elaborata sa karadjordjeva o ukrstanjima koje cu naravno u znak velikog postovanja prema njemu kao coveku i vrhunskom strucnjaku ljubomorno cuvati,ovih dana idem kod Bate pa cu se potruditi da postavim par fotografija.