Posto sam juce bio u poseti kod par nasih kolega s foruma (Uhaladza i Latif Bihorac) na Sjenici i obisao par elitnih stada trudit cu se da slikama prenesem moje odusevljenje vidjenim kvalitetom. Imam samo reci hvale za docek koji nam je priredjen gde god da smo bili.
Za pocetak stado mog zvanicnog domacina juce koji nas je ugostio i poveo da pogledamo jos neka stada.
Stado Mirsada Bihorca i njegove porodice,sampionski ovan sa ovogodisnjeg sajma u sjenici,slikan letos,tezak preko 145kg
Mirsadove ovce,nekim grlima sam blago receno odusevljen,to su grla u proseku teska oko 95 kg,a par najvecih su teske oko 110 kg iako doje jagnjad,uglavnom sve po 2 komada
Po meni njegova najbolja ovca,ogromna i skroz u tipu,mislio sam da jos nije ojagnjena dok nije pustio dvoje jagnjadi od 2 meseca vec pod nju
2 takodje vrhunske ovce s jagnjadima,posto sam birao jagnjad za sebe pustano je na podoj dvoje po dvoje koji su me zanimali da vidim i njih i majke
Grupna slika ovaca,majka sa ova 2 lepotana od kojih se nadam da ce jedam biti moj priplodnjak,prva s reda je dviska koaj tek sad menja 2 zuba a vec ima 2 jagnjeta
jedno fantasticno zensko jagnje
Post je spojen: [time]понедељак, 07. фебруар 2011. 01:54:32 CST[/time]