miladinovic
Banned
Moj sjenicki dvizac slikan juce,jagnjad su bliznad stara par sati od texela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stvarno sam opčinjen sjeničkom ovcom!Viđao sam je po sajmovima . ali ovakve primjerke nisam.Šteta što se ne mogu držati u BIH jer svi traže jagnje od 25-30 kg max.
a o ukrvljavanju da nepricam iskusio sam ga gorko kod Zorana. Na prvi pogled mi se cini da ima i par meleza kod jagnjadi. Ovan sa braon pigmentima gubice i ociju? Zadnji put kad sam bio bilo je dosta boljih primeraka izgleda kriza i kod Kosica.

Bosnian je napisao(la):"Kompenzacijski" janjci (prinove) koje je kolega Miladinovic ne tako davno postavio na forum od prije tri sedmice u mom .........................

Bosnian je napisao(la):Maestro ......................za razumijevanje ako pogrijesim.
.................................
za Bosnian-a (maestralno odradjeno iz prvog cuga), s tim što ste mogli da napravite Upload još 5 ili 10 fotki i ImageBam bi sve sam poredjao u 2, odnosno 3 reda po 5. Ko hoće da pogleda sada izabere jednu i klikom na Thumbnail otvara.
,
,