zadrugar66
Član
Kako će da mota crevo sa tom spojkom? Mislim da je najpametnije za zavariš peglom. Meni je Agrointer Kać vario okiten za cevovod. Odlično su odradili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa da sada je 300m i kada ga skratim onda moram da pomeram tifon ne moze da dohvati do kraja njivePa sta je jos 50m ,skracuj i ne misli.
Preseku ga pa nanovo sastave?Meni je fi 100 zavareno peglom,ovo o čemu sam gore pisao. O skraćivanju ni reči,neka ti to zavare peglom i gass dalje. Tifon mi je 450m duzine.
Tako je,preseče se,izbaci puknut deo i zalepi ponovo.Preseku ga pa nanovo sastave?
Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka
Sto ti se nedopada?Ocmis i irtec je isto.
Irimec mi se ne dopada.
Moj savet je da uzmeš nešto što je izmedju.Ima jedna firma iz ns rqdi itqlijanske tifone vrhunske a odlične.imam 2 takva.
Sta god da uzmes neces pogresitiDoslo vreme da se kupi novi tifon i pumpa, e sad sta izabrati izmedju ocmisa, irtec, i irrimec fi 82 oko 300m duzine?
Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka