zvonimir 60
Član
I ja tu pumpu koristim od 2012 ali to su muke,pruzanje pa posle sakupljanje vatrogasnih creva,i danapomenem pokrece dosta veliki top sa diznom 20.s takvom ga pumpom ja i pokrećem......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja tu pumpu koristim od 2012 ali to su muke,pruzanje pa posle sakupljanje vatrogasnih creva,i danapomenem pokrece dosta veliki top sa diznom 20.s takvom ga pumpom ja i pokrećem......
Bez nekog malog tifona to je robijagledao sam, ok je to
gledao sam, ok je to
jeste, zato sam ga ja i kupio, jer je muka razvlačiti i skupljati creva i premestati topove.....Bez nekog malog tifona to je robija
Mislim da su te pumpe niski pritisak i nisu za tifonDa li bi mogao ovaj agregat da pogoni 2 tifona fi 75? I valjaju li uopšte? http://www.polovniautomobili.com/masine-alati/14233940/1800-litara
Gledam i nove agregate, ali nisu baš jeftini...
Isto mozda i viseTo je onaj sa S 46
na koliko obrtaja radi motor kada je ta potrosnja, na kombajnu trosi 10l na sat
Tako je.Znaci moraju biti visokog pritiska da bi napajale tifon. Gledam nove oko 14 000e, agregat sa pumpom. Vodu vucem iz kanala.