Ja sam za tifon i pumpu na struju,sutra je zadnji dan konkursa,jel znas mozda kad javljaju dal si prosao ili ne?
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Mislim da ce se znati pocetkom Aprila... Po mojoj nekoj proceni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam za tifon i pumpu na struju,sutra je zadnji dan konkursa,jel znas mozda kad javljaju dal si prosao ili ne?
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Xtreme komandni orman može da te obavesti o pogrešnom redosledu faza samo na ulazu u njega, odnosno na grebenastom prekidaču. Na izlazu iz ormana ne može da ti prikaže pogrešan redosled već moraš sam da probaš kako pumpa radi i da li ostvaruje dobar protok i pritisak. Tada vidiš kako pumpa trza potisno crevo kad se pokrene. Ako su pogrešne faze, slabije trzne potisnu cev i slabiji su i protok i pritisak. Ako su ispravne faze na izlazu iz Xtrema onda pumpa dobro trzne potisno crevo i pritisak i protok su kao po karakteristikama.
Pozdrav.Pronasao sam nesto nadam se da ce ici.Pozdrav svima, imam problem sa pumpom.Dobio sam pumpu pa me interesuju karakteristike ako neko moze da mi pomogne.Koji je kapacitet,koliko bara moze da postigne i koliko obrtaja je potrebno za nju.Treba mi za tifon 230m fi63.Dali bi ona mogla da posluzi.Na njoj nema nikakva plocica.
Hvala.
Ne mogu da stavim sliku izvinjavam se probat cu ponovo.
Jel moze neko da podeli kontakt telefon od ljudi koji vare okiten creva za tifone? Poslao se pre, ali nema broja. I gde je najpovoljnije kupiti creva za tifon?
Sto fi 160 ostatak fi 200Bećarr94 Koji fi su ove cevi? Do koje dubine si išao? Pošto je bilo kopanje po dužnom metru? Za koje vreme su ti završili sa bušenjem?
Nema boljeg!Dobri stari Ervin