Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sve to uradih pre dva dana,i prodavac od koga sam kupila isto mi je rekao da je to mnogo vremena koje joj treba da povuče vodu. Pošto po karakteristikama pumpe treba da je i usisno crevo od 1col ja razmontirah sve i ubacih u bunar okiten od 1cola i uključih pumpu i ništa ni kako da povuče. Nema promena u zvuku pumpe,pumpa je odmah upalila iz prve. Ništa mi nije jasnoNejasno je zašto toliko treba pumpi da povuče vodu sa usisnom korpom (15 min),jer se ako je sve u redu max 3 min ili nešto ne valja ,provjerite još jedanput cjeli usisni vod i sve dobro stegnite.
ne nisam nikako,detaljno sam sve prostudirala kako šta radi i znam da ne sme nikako na suvo,a ima vode u rezervoaru njenom proveravala sam i to.Moram pitat mada je glupo pitanje ,da niste možda palili pumpu na suho ,čisto onako da probate kako radi .
Pokušaću u subotu još jednom da vidim hoće li povući ili ne. Ako neće ili joj treba vremena vratiću je svakako,kupila sam je pre mesec dana a garancija je 2god. Hvala Vam na savetimaNajbolje je da je vratite i da vam daju drugu dok je još vremena ,samo recite da neće vuć vodu i ništa drugo inače će vam pojest i živce i novce !!!!
pa problem mi je što nesmem pumpu ostaviti na njivi,moram je skidati stalno. Probaću u subotu ponovo sve da proverim pa ću vam javiti ishod. Hvala vam na mišljenjuKo što kaže kolega 90% problema sa pumpom je falš vazdu u usisnom dijelu .