Sistem pdv-a?

da ne placam onda ovaj dug ?
Plati.
Jer ti udaraju stalno kamatu.
+ dug za pio ćeš morati da platiš po osnovici za 2025-tu godinu. Isto tako ne može se ni u penziju ako imaš rupu u placanju pia. Nema rešenja dok se ne uplati ta rupa što fali po osnovici pia u godini u kojoj budeš plaćao.

Plati, tj moras platiti. Jer prilikom ulaska u pdv slaces neki zahtev za utvrdjivanje svojstva i tu ce ti pronaci sve kao meni sto su nasli i sad me zaduzuju od dana osnivanja gazdinstva da moram platio pio, jer se nisam sam prijavio tada.

Plati, tj moras platiti. Jer prilikom ulaska u pdv slaces neki zahtev za utvrdjivanje svojstva i tu ce ti pronaci sve kao meni sto su nasli i sad me zaduzuju od dana osnivanja gazdinstva da moram platio pio, jer se nisam sam prijavio tada.
Tog dana kada su osnovao gazdinstvo. Da li si imao zemlje u vlasništvu ili samo u zakupu?

Ako si imao gazdinstvo i imao zakup onda nista racuna se od kad si imo gazdinstvo i zemlju na sebi e od tog dana kad si progledo posto gazda se racuna
U mom slucaju gazdinstvo je preslo na mene a zemlja u zakupu 2009 a pio sam poceo da placam 2012 zemlja je presla na mene 2023 kad sam progledao a u pdv sam usao 2024 i tad je poslat zahtev u socijalno u ns da provere stanje duga, odgovor je stigao posle 3 meseca nema duga tako da nista nisam morao da platim. A sto se tice pio i zdrastvenog u pdv zakasnis 3 dana vec otkucaju opomenu.

Nazad
Vrh