Puno hvala svima Svasta nesto sam pravio u ekselu,ali mi nikad ovo nije palo na pamet,dok nisam procitao ovde i sinulo mi... Mada nebih bilo na odmet i neko temu da otvorio ekselu jao korisna stvar. da neko podeli znanje ovde s nam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nedavno je ministarstvo dalo svoje misljenje u vezi ovoga. Navodno od 2018.ko je uplacivao dopunski pio ima pravo da trazi povrat novca jer ako je bio osiguran po drugom osnovu nije morao da placa.Mada mnoge stvari ne mogu da shvatim, da dvoje knjigovodja pricaju razlicito po pitanju toga, recimo komsija u penziji, radio u firmi, ima 70 god, i u sistemu je pdv, placa i penziono i zdravstvo na poljoprivredu, kaze mora
Da li svako gazdinstvo placa pio? Da li su nezaposleni, nosioci pg i imaju zemlje na sebi?Da ,možeš slobodno svako ima svoje gazdinstvo ,u zakonskom ste okviru.Kod mene svaki punoloten član u domaćinstvu ima svoje RPG.
Imaš li da nam proslediš to mišljenje da pogledamo?Nedavno je ministarstvo dalo svoje misljenje u vezi ovoga. Navodno od 2018.ko je uplacivao dopunski pio ima pravo da trazi povrat novca jer ako je bio osiguran po drugom osnovu nije morao da placa.