savandj004
Član
Prijavi se, moj iskreni savet i moli boga da ti ne kontrolišu prošle obračune. Oni u bazi imaju celu 2015. a inače gleda se 8 miliona osnovice, bez pdv-a. Ako ti bane kontrola onda će te pet godina unazad kontrolisati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da si u obavezi malo više nego 2 godine da budeš u PDV-u. Ja kad sam ulazio 2011. bilo je obaveza 10 godina, sad mislim da su malo smanjili...U kom smislu će mi biti malo?
Zemljiste,dugogodisnji zasadi voca-vinove loze,osnovno stado i radna stoka,gradjevine,melioracije i mehanizacija su osnovna sredstva.Ove poželjno a i moraš biti 4 god. Nakon četiri godine obrtna sredstva (ako je nabavljana mehanizacija) se anulira.To što gore pišu da se pripreme pare je istina za one koji su samo uzimali pdv a nisu pravili izlaze.Ima i kod mene takvih bisera.Jedana je povuko 16 000e a za 5 godina napravio 350e izlaza.