Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sumnjam da može da bude takav scenario....za poresku utaju je predviđena i zatvorska kazna, uz oduzimanje protivpravno stečene imovine...držte se "mali miškovići".....
ala masta moze svasta...za poresku utaju je predviđena i zatvorska kazna, uz oduzimanje protivpravno stečene imovine...držte se "mali miškovići".....
neracuna se datum isplate nego datum fakturisnja robe,njih neinteresuje dali si robu naplatioAko su meni prošle godine isplatili soju u novembru a sada ranije u oktobru, onda ladno mogu probiti limit , ali to je glupost . Jel treba svaki dan da proveravam koji mi je bio promet u zadnjih 365 dana?
Ne funkcionise to tako.Ukoliko trzis pdv nazad doci ces u situaciju da platis pdv za svoje proizvode.Upravo takonesto i meni pada napamet, mislim da pdv ima dosta prednosti ukoliko se "racionalno" koristi, alavost je najgora ljudska osobina. Mada je to samo moje licno misljenje.
Radi se o tome da trenutno imam nekih 30ak grla, a od toga 20 junica koje planiram da stavim u ekploataciju, ostalo su muska telad za tov, nemam ni gazdinstvo, a istice rok polako. Mislio sam da ima dosta prednosti iz razloga osemenjavanja, maticne sluzbe, koncentrati, + nafta, ako kupujem naprimer kukuruz od nekoga ko je u sistemu pdva, i ako se ne varam to je meni sve na kontu ulaznog pdv-a koji mogu traziti nazad??