SIP berači

Zna li neko koje bi gume odgovarale od kamiona na dvoredni berač sip 5501 . Pukla felna i gume pa bi ubacio kamionke gume sa felnama .

Kupim nove perušače..duge 30 centi..osovina 25 milimetara..naišlo do pola i dalje neće..imali neki sistem Il moram nositi negdje na presu

Jesi namazao osovinu bar sapunom?
Da sklizne

Možeš i vintu o stub osovinu o drugi stub. A između cev od 6/4 i kako okrećeš vintu tako nailazi guma na osovinu .

Ja uprem osovinu u betonske stepenice i polako traktorom nabijam gumu prednjim trapom dok ne naidje do kraja i onda cev kroz koju prolazi osovina i nabijem do kraja

Tako smo i mi.
Mada sad ima u Sapcu jedna trgovina gde prodaju gume, mogu i da izmenjaju.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Taj ko i ja,traktor,lancara,dizalica,makara I sajla su glavni

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Dizalica i par kratkih ciljevi koje dodajemo po potrebi..upro u betonsku gredu i pomalo..naiđoše samo tak..radi se o onom starinskom perušaču na kom su bile loše gume pa sam mu iznova odradio osovinue na 25 milimetara i nove gume..osovina 40 marki i gume 35 marki..trenutno mijenjam 3 osovine..

Pozdrav svima, da li znate kakav lanac i koja dužina ide na ovom dijelu što fali?
IMG-20240927-172200.jpg

U prodavnicu kazi sta to treba I vidi on u katalogu koji lanac I koliko clanka treba i napravi ti po meri

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Ljudi uzeo sam skoro sip 3500 pa planiram zamjeniti gume na perusacima, neko kaze da uzmem one nizove malih gumica neko da uzmem one valjke, zna li neko iz iskustva sta se bolje pokazalo?

Nazad
Vrh