Kol'ko znam za tornado 40 ne postoji ubrzanje, fabricki je brzi od tornada 35 i eka.Nikako da pronadjem gde bih mogao da naručim set zupčanika za ubrzavanje, radi se o SIP tornadu40.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kol'ko znam za tornado 40 ne postoji ubrzanje, fabricki je brzi od tornada 35 i eka.Nikako da pronadjem gde bih mogao da naručim set zupčanika za ubrzavanje, radi se o SIP tornadu40.
Jel su Tornado 35 I Eko 3500 iste brzine i da li ubrzati 35 jer trenutno je 10 zuba na njemu? HvalaKol'ko znam za tornado 40 ne postoji ubrzanje, fabricki je brzi od tornada 35 i eka.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Rodjak je to resio ugradnjom elektricnog ventilatora.solidno duva.Ima li neko da postavi slike da bih video kako ide pogon za ventilator
Bolje stavi 3 obicna,ja sam ove godine stavio taj troredni misleci da je bolji a on mi se raspao posle 20 jutara,stavio opet 3 obicna i nema problema...Zna li ko gde ima da se kupi kaiš tarupe za tornada 80? Troredni. Treba da je oznaka 3HB 1817 La.