Silokombajn

Smeljes zrna sipas u bure i gazis i posle 20 dana dajes kravama koliko sam razumeo, a kolicina dnevna je...???

Neso,nemoj se zaletati,rekao sam ti na PP da cu ti prodati mog sipa,s njim nemas brige. Ja ti garantujem da je potpuno ispravan i bez ulaganja. Imas i javno napisano. Za prevoz isto ne brini,ja cu ti ga prevesti,jedino sto nisam tu do kraja januara. U svakom slucaju,ako ides da ga gledas,nek je sa srecom i dobra kupovina da bude,obrati paznju na kardansko vratilo na kombajnu da nema lufta,jer je to malo teze remontovati,tj promeniti lezaj,a zna otici ako ga neko terao kao bez duse. Dalje gledaj na stanje reckastih okruglih nozeva ispod bubnja da nije pojeden,jer onda nece da kupi travu ako je ima,a nece ni da radi kad je rosa,i gusi,ja sam njega menjao,idu dva komada,na dva bubnja,cena za oba je bila 7200 dinara. Stabilni noz gledaj dal se rupa razlokala gde se on namesta,on je ispod kombajna,ispod bubnja,ako jeste,treba navarivati da bi lepo nalegali na bubanj. Lim polukruzni do zemlje pogledaj da nije pojela kiselina,napravi rupu,pa da posle prosipa silazu napolje. To sam ja sve resio kod mene i bez mane je,kao sto sam i rekao dajem ga zbog kupovine vucenog silokombajna. I kaise pogledaj da l nisu ispucali,otvori ga,pogledaj stanje nozeva,i to bi bilo to. Mislim da nisam nista preskocio. Limarija se uglavnom da srediti lako,ali gledaj sto ispravniji da bude s te strane.

Pozdrav Milose reko sam ti da mi tvoja ponuda odgovara ali cu sutra idem da pogledam kakav je taj sip covek mi telefonom prica da je radio tri godine po tri hetara kaze da je nov, otac mu je bolestan stoku vise ne cuvaju,ne kosta puno da odem do njega tu mi je u blizini na 20km

evo ekstra kombajn ko planira da kupi.
fotografija-0170.jpg

Pozdrav Milose reko sam ti da mi tvoja ponuda odgovara ali cu sutra idem da pogledam kakav je taj sip covek mi telefonom prica da je radio tri godine po tri hetara kaze da je nov, otac mu je bolestan stoku vise ne cuvaju,ne kosta puno da odem do njega tu mi je u blizini na 20km
ako je tako taj kombajn je nov i ne treba propustiti priliku. Imam ja kome prodati,a nije visak ni da stoji kod mene,nije problem kao sto rekoh u postu iznad. Meni ni u dzep ni iz dzepa. Ajd pa srecno i ako kupis da dobro sluzi.

Gledao sam ovakav jd kombaj u kombinaciji sa sonalikom mislim oko 90 ks gazda radi u francuskoj i iz zajebancije doso prijatelju da uradi. Nit on gleda kako to ide ni sta al goni ko Bog maglu a kombaj ne posustaje jer porijetko bilo al je zato bilo visoko al opet sam se iznenadio pozitivno jedin sto mi se nesvidja je polozaj turbine zbog kupovine nozeva mozda imaju neki cudan oblik :/

Imao sam takav Zmaj silokombajn, identican kao kod kolege Ratke, samo sto bez 1000 obrataja taj ne ubacuje u susjednu prikolicu.

Hvala na cestitkama,nece vladica da ga vuce on ga je samo preparkirao, trebalo bi da ga vuce 542 ako do leto ne kupim neki jaci traktor.Placen je 800 evra.

Odlicno izgleda. Nek dobro sluzi. Nece se bas ni 542 mnogo veseliti ako je kukuruz dobar,ima da se znoji posteno. Radio sam u toj kombinaciji. Opet zavisi koliko planra prikolica da uradi i povrsinski. Prodaji ili vlatka ili 542,dodaj nesto para pa uzimaj 560 ili stagod vece,da se uzeti za do 3000 evra da radi bez ulaganja za prvo vreme,pa na zimu delimican remont koji ne kosta puno. Tako sam ja radio s 585,a motor sam pustio da crkne pa onda uzeo drugi jer mi se nije isplatilo njegov da radim,a ovaj je super sto sam kupio. Mnogo bolje vuce od proslog motora.

Nazad
Vrh