pfta
Član
Ja jedini zmajev silo kombaj koji sam video je iz 80-tih seca lepo ali ga je smrt nositi izgleda kao jednoredni berac 211(noseni). Kacali su ga za 558 ujutro ga je odneo a uvece kada se ulje zagrejalo bukvalno ga dovukao kuci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova firma radi dosta delova za potingena pokušajte kod nih http://www.agroprofil.com/srZoran Kostović je napisao(la):Mom prijatelju je pokao noz na silokombajnu PZ CWEEGERS MH90S. Noz nosi oznaku VGEP446. Vrlo je slican po obliku i dimenzijama nozevima koje nose SIP-ovi kombajni. Ako neko zna kako doci do tog noza neka pomogne, bilo bi jako vazno jer ima jos dosta kukuruza za siliranje. Hvala!
a kojom si išao sa 577Bubu je napisao(la):Ja sam pre neki dan isao da nasiliram jednu prikolicu da imaju krave zanimaciju a mrzelo me da kacim kombajn za 577 jer mi je Rakovica 65 bila pri ruci. Kukuruz je posejan na 23.5 cm, Pioneer P88....umalo mi Rajka nije krepala za to malo sto je radila!!! Nozevi su ostri, sve na kombajnu je OK ali se jednostavno malo teze vrti a Rajka ima brzu 1. sporohodnu. . .
termometal ada yadi nozeve za sip a sip i zvegers su isti nozevi ukucaj na guglu termometal ada i dobices telZoran Kostović je napisao(la):Mom prijatelju je pokao noz na silokombajnu PZ CWEEGERS MH90S. Noz nosi oznaku VGEP446. Vrlo je slican po obliku i dimenzijama nozevima koje nose SIP-ovi kombajni. Ako neko zna kako doci do tog noza neka pomogne, bilo bi jako vazno jer ima jos dosta kukuruza za siliranje. Hvala!