blago nama lalo bolje prodati kombajn ako ode zupčanikLala iz Banata je napisao(la):Jebote, 76000.... A ja imam MEX 2....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
blago nama lalo bolje prodati kombajn ako ode zupčanikLala iz Banata je napisao(la):Jebote, 76000.... A ja imam MEX 2....
ma kakvi oni rade samo noževe za njegaLala iz Banata je napisao(la):A Termometal Ada? Mozda imaju oni ili mogu da naprave?
Kakav termometal! Za zupcanike ti je najbolji Gordos ili Tapai iz Ade a taj zupcanik nebi smeo da kosta vise od 10000-15000 din!Lala iz Banata je napisao(la):A Termometal Ada? Mozda imaju oni ili mogu da naprave?
da samo što niko neće napraviti kvalitet kao potinger imam njihov kombajn i znam šta pričammityoo je napisao(la):Kakav termometal! Za zupcanike ti je najbolji Gordos ili Tapai iz Ade a taj zupcanik nebi smeo da kosta vise od 10000-15000 din!Lala iz Banata je napisao(la):A Termometal Ada? Mozda imaju oni ili mogu da naprave?
Za tel. brojeve pisi na PP
pa jel radi ovo cudo ?kiraj je napisao(la):Ovog hestona je surak kupio.Cena 4 junice +500 e.
nije valjda da ide bolje od potingera trojkePIFTA je napisao(la):@ooBelaru952 burazer moj ima mengele nekih 4-5 god. nije imao nikakvih kvarova redovno podmazivanje i ostrenje nozeva tera ga sa 558 i mogu reci da seca bolje od svih ovde sto imaju potingera klas lifam i kron. Reci mi kako tebe sluzi mengele?