Milos M.
Član
To odrzavanje nisam naveo zato sto sam vec pisao o tome,i znam da moze jos sitnije da sece,ali nema potrebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam precizirao...druze moj ako se radi silaza nocu i jos traktor drzi temperaturu toliko veliku nesto nije u redu,ja sa torpedom 75 VAZDUSAROM na 40 stepeni u po bela dana siliram i vucem prikolice za silokombajnom i traktor drzi temperaturu na 70 stepeni
Na PANTICA mislim
- - - - - - - - - -
http://www.youtube.com/watch?v=obNlwwObejM]
neka pogleda ko nije video,ali neka OBRATI PAZNJU NA VELICINU KUKURUZA
kakva je to prikolica?Nisam precizirao...
Kada radim nocu temperatura motora ne predje 30 stepeni... A na dnevnoj od 37 kada vucem Lifamovu silaznu prikolicu max ode na 90...
kakva je to prikolica?
u ovakvoj masi kao na slici idem 2-3 spora,zmajevku napunim za nekih 15-20 minutaA kojom brzinom idete i na koliko obrtaja motora??
Za koje vreme napunite prikolicu??
Hesston je bio tacnije tecin,taj kombajn nije za mene sa tom potrosnjom a i za ove moje potrebe 10-15 jutara godisnje ne isplati mi se jos mogu sa jednorednim eventualno ako naletim na neki dvoredni mengele ili pottingeru ovakvoj masi kao na slici idem 2-3 spora,zmajevku napunim za nekih 15-20 minuta
ima moj drugar takav kombajn zadovoljan je,postavicu ti snimak da vidis kad smo ga upustali u rad