Rajko jel ti automatski isključuje prednju vuču kada ideš preko 15 km/h?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Doneli su ga na probu a i da mi pomognu pošto nemam priključaka za Pumu.Cim ti zatvaras ili su ti ga doneli na probu pa ces obrijati sve njive?
Ne znam, nisam išao 15 km/h sa prednjom, moram probati...Rajko jel ti automatski isključuje prednju vuču kada ideš preko 15 km/h?
Razmisljas o drljaci?Doneli su ga na probu a i da mi pomognu pošto nemam priključaka za Pumu.
Ne, redom: germinator, polugerminator pa ovaj spremač.Razmisljas o drljaci?
Cena je 6238+pdv u ovoj varijanti.Koja je cena za ovaj soremač? Ferokop mu je dosta sličan osim onog zaključavanja krila to je kod mene na klinove.
Prvi prohod je umro, gledam germinator ili polugerminator gde ću spremiti iz jednog prohoda. Brine me što radim uslužnu pripremu a germinator hoće da guši gde nije dobro uzorano zbog gustih opruga...Gledaj germinator onda, a sspremac za prvi prohod imas od rusa/arme mali pa ces poraditi.
Očekivano, gvožđe je otišlo 50 %.Ja sam platio 6425.00 sa pdv-om.
Znaci,ravno 1000e je poskupeo
Pa onda im ti i uzori...Prvi prohod je umro, gledam germinator ili polugerminator gde ću spremiti iz jednog prohoda. Brine me što radim uslužnu pripremu a germinator hoće da guši gde nije dobro uzorano zbog gustih opruga...
Razmisli o polugerminatoru, ja imam Satex od 4m evo druga god i bas sam zadovoljan. Spremam jednom i setva. Dodji pa pogledaj kako radi.Prvi prohod je umro, gledam germinator ili polugerminator gde ću spremiti iz jednog prohoda. Brine me što radim uslužnu pripremu a germinator hoće da guši gde nije dobro uzorano zbog gustih opruga...
Bih ja kad bi oni hteli, tu mi je najlepša lova...Pa onda im ti i uzori...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Za sada mi to niko ne nudi na probu, verujem da bih bio zadovoljan...Radoslave za tebe je Lemken Korund idealna sprava. A iskreno ne bih se ni ja bunio za isti priključak.
Sad znam koga je Huđik iskopirao..Radoslave za tebe je Lemken Korund idealna sprava. A iskreno ne bih se ni ja bunio za isti priključak.
To je samo izgovor, 28% je poskupelo sa 89din/kg na 114din/kg.Očekivano, gvožđe je otišlo 50 %.