Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razmiljao sam o tome, i znam da je mnogo bolje,ali ne znam dal cu stici.Pujol, kad vec preradjujes setvospremac, preradi da rotozvezde koje su sirine 2.8 metara ne budu iz komada nego iz dva nezavisna polja.
To strugar uradiGde bi mogao kupiti rukavce tj krajeve na rotorima gde nailaze lezajevi? Spremac je IMT.
Ne, nego osovinice na krajevima rotora gde se nabijaju lezaji.
Kakva su vam iskustva sa Ferocoop setvospremacima?
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Je l' može i meni kontakt tel.? Mada uglavnom uspešno ispravim i ispeglam (u subotu smo na našem ispravljali) ali nikad se ne zna. Kao mali sam progutao magnet pa volim da imam gvožđa na lageru.Jel zna neko de ima da se kupi ovaj lim-nosac rotora za IMT setvospremac ?
.
Je l' može i meni kontakt tel.? Mada uglavnom uspešno ispravim i ispeglam (u subotu smo na našem ispravljali) ali nikad se ne zna. Kao mali sam progutao magnet pa volim da imam gvožđa na lageru.
Dukej, a zašto ne zabušiš osovinu, urežeš navoj i vijkom i podloškom pričvrstiš-osiguraš ležaj? Ako je osovina pod ležajem dobra, ja to ne bih ništa dir'o.