Gost 16052020
Član
Nisam stručan ali široke tj pacije noge vade više vlage od koplja. To je glavna razlika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pacije sape izbaciju vlagu i zato ih treba izbegavati. Njihova prednost je jedino u pripremi pred setvu kad su korovi vec krenuli pa ih bolje pokupe.Je l cete ici sa uskim ili sirim moticicama ove jeseni? Rekao mi jedan lik sto radi u zadruzi, da su oni izbacili pacije sapice zato sto namesti beton ispod i onda budu muke na jesen kad se ore, kaze samo uske one i gas....Pisalo se dosta o ovome i meni sire nekako lepse nameste teren i ravnije....je l imao neko problema sa tim da zabetonira ispod od njih??
Proveri tu desnu stranu verovatno se iskrivila, i kod mene je problem desna strana.Неће да спусти десну страну тј. крило, па морам трактор да натера у разор трактор, да би спустио ту страну, а некад неће ни тако....некада спусти на равном оба крила без проблема...изгелда да зависи какав му је дан, јел устао на леву ил идесну ногу
Ajd ti na aldumas sutraSvaka cast,ovo je sad bolje nego kad je izaslo iz fabrike.
Proveri tu desnu stranu verovatno se iskrivila, i kod mene je problem desna strana.
Gledam kod nas sve kombinacije i ne mogu se odlučiti mišljenja su jako podeljena alin imam utisak da su ljudi subjektivni niko nema odgovor zašto je bolji taj i taj.
Zemlje ima svakakve od rita do peskuše ali 80 p% teža.
Meni lično se sviđa žica-žica .
Zavisi da li planiras samo proletnu pripremu sa njim ili ces ga terati i u jesen. Po meni zica najbolje spremi u prolece,dok je za jesen flah bolji. Ja imam kombinaciju flah zica i radi lepo i u jesen i u prolece.