Setvospremači

Jedno pitanje za ljude koji imaju setvospremac sa plivajucom piramidom,kako ga maksimalno u radu zavratiti nazad?

Jedno pitanje za ljude koji imaju setvospremac sa plivajucom piramidom,kako ga maksimalno u radu zavratiti nazad?

Nadam se da misliš na ovo:

DSC00388.jpg

Imam Satex Akord 4.2 metra.U tip top stanju je sa daskama,točkovima,dupli rotori,hidro sklapanje....menjao bi ga za neki od 5.5m-6m.Ako čujete da nekom to odgovara javite ili uputite na mene.

Sta mislite koja sirina bi odgovarala za 180-190ks.Da li bi moglo nesto preko 5m ili ne?

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Diklofen gore bi menjao njegov setvospremac za veci od 5,5 ili 6 m a vozi Mtz od 150 ks.To ti je odgovor.

JD 4755 Je vukao 9,6m fop a ima 190ks

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Tako oko 2ks po S opruzi
A one idu na 10_11 cm

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Ja sa 4755 nosim i vucem 7,5m i to da ne oseti. Znaci zemlje se nakupi i preko rama napred kad daska ravna i on isto vuce kao i kad je ravno. Sad je pitanje koji traktor je u pitanju...

Ja vucem sa 1221 imt sa 49S opruga,prvi prohod idem 10,drugi 13km/h. Probao sam od drugara 6.1m i vuce ga 10km/h ali dosta plitko i kad je negde mekse,poznaju se tockovi. Po meni je za moj traktor i moju zemlju 5.3m idealan.

Ja sam Pumom 165 vučem conzumov od 6,5 m . koji je tezine 2450 kg.Jako lepo ga vuče . Mogla bi vuci i malo širi. Tako da mislim da bi ti mogao od 8 m.Ali opet pitanje čiji setvospremač uzimas ,ako je neki lakši onda možeš i širi.

Nazad
Vrh