ivan-sakule
Član
Manjevicu,ako planiras od domacih proizvodjaca da kupis samo Consum,ne mozes pogresiti! Ima i drugih dobrih domacih ali su nize klase od ovog,ali ima i jako losih!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni se najvise Consum svidjaju. Bas cu ih sredu nazvati i videti koliko je 4,5m.
Na njihovom sajtu pise da za 4,5m treba 130ks, a ja mislio da uzmem za 100ks.
Drugar sa 1025 vukao setvospremac 5 metara i to na parceli koja ima uspon. Ja imam ferokop 2,9 i hteo sam da mu kupim krila da napravim 5 metara, kad sam cuo cenu odmah sam odustao.Pravi li neko krila za setvospremace i koliko to izadje.
bez ljutnje al sa 1025 od 5m moze samo na rotorima da ga vuce a da S opruge vise u vazduhu,ljudi nemojmo preterivati,ja vucem 4,5m sa 130ks i to mu je taman ako hoces da imas normalnu brzinu,a za rusa 82 i 2.9m je knap
Slazem se da je to previse to je bila samo proba zanimalo ga moze li to da vuce, nisam bio na njivi da vidim kako to radi. A setvospremac je nasa mala privreda neznam tacno koji pa je mozda zato i isao.Ja planiram za svoj traktor 5 metara posto ovde jedan kolega radi sa tim zahvatom, ima 1221.
Svaka S opruga se pozna,ekstra radi nema sta......
Svaka S opruga se pozna,ekstra radi nema sta......
Ovo je ipak malo mala brzina kretanja za ovu operaciju, bar da ide 10 k/ha.