Vidi ako uspes da nadjes onaj IMT rucno sklopiv,pa de mu je tesko dignes jedno krilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi ako uspes da nadjes onaj IMT rucno sklopiv,pa de mu je tesko dignes jedno krilo.
Ja ga uvek teram drugom i mislim da bi sigurno kod mene išao dobro3.2 prvi prohod 1 brzom bi isao sigurno,e sad za drugi prohod ako bi da idem 2 bilo bi cupavo...
Ja ga uvek teram drugom i mislim da bi sigurno kod mene išao dobro
U susednom selu je čovek dodao još 6-7 s opruga na imt 2.9 i 577 ga vuče bez problema drugom
Koliko na vasim setvospremacima ima S opruga po metru zahvata? 10? Razmisljam da pravim sspremac,pa se preracunavam...
Ovdje kod mene koliko sam ja upoznat to je najtezi posao koji se radi sa traktorima, zbog brzine , ja vozim sa zetorom u 3 gas do poda , ima sa 82 voze 2 ili 2,2m jos puno brze, 105ks voze 2,9m i to je posao , 560 sa takvim mili po njivi.
Moze to i redje malo,po meni su bitniji dupli rotori oni odrade dobar deo posla,a daska fino poravna,ali takodje dosta optereti traktor.
Slazem se sa vama, sve to zavisi od zemlje a bogami i od toga koliko setvospremac ide u zemlju i da li stoji ravno u njivi. Poznajem dosta ljudi koji kad setvosprema produzi topling i onda prvi red opruga nista ne radi veliko dok poslesnji ide malo dublje i spremi se solidno, a traktor dosta lakse vuce.
Moze to i redje malo,po meni su bitniji dupli rotori oni odrade dobar deo posla,a daska fino poravna,ali takodje dosta optereti traktor.
Necu staviti vise od deset,a ne manje od 9.To cu videti kako cu uklopiti,pa prema tome i odrediti broj opruga. Dva reda rotora ce biti sigurno,(njih sam vec pravio za drljacu,pa mi nece biti problem napraviti ih opet) samo razgledam kako ih zakaciti najjednostavnije,a da bude sigurno i jako...