Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stizanin nek je sa srecom.
Sale kako to mislis los raspored?
Planiram da uzmem Nov setvospremac od 3.7m. Koji mi preporucujete?
Isao sam malo pre da gledam Tanjiraca komerc, ali sam skroz zaboravio na to da ga uslikam, ni na kraj pameti mi nije bilo....
Ima raznih cena spram tezine i hidrulike... od 2300 do 3000e za taj od 3.7m....
Iskreno receno moze da bude i sa cekrkom, jer mi treba mozda da se sklopi 5-6puta godisnje...
Svidja mi se i ovaj sto je kupio nas clan @mirmag verovatno cu ici sutra da ga vidim? Koliko sam shvatio cena je 2810e?
Kada pogledam da za polovne traze preko 2000e+ onda nov i nije tako skup kao sto izgleda......?
Od dobrog polovnog imt nemoj bezati.
Prošle godine su bile 10 eura komad.
Iz Malog Iđoša.+381 24 731656 br.telefona.Imaju i Web site ali je trenutno under construction pa se ništa ne vidi.
A ima i ovde http://www.mgmplamencompany.com/
Imas 3 vrste ravnih germinatorskih opruga, male, srednje (koja odgovara duzini S' opruge na spremacu) i velika...velika je dosta skuplja zato sto je debljina opruge 12mm, kod ovih 2 je debljina 10mm.Gde mogu naci ravne opruge za setvospremac.i po kojoj ceni?dali zna neko