Pisano vec nekoliko puta dva konjica po oprugi,ako stavljas dole pacije noge onda dva i po,.Jel ima to neka razmera odnos konjica(snage i s opruga)? ili se gleda po sirini, npr za 539 koje dimenzije bi bile dobre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pisano vec nekoliko puta dva konjica po oprugi,ako stavljas dole pacije noge onda dva i po,.Jel ima to neka razmera odnos konjica(snage i s opruga)? ili se gleda po sirini, npr za 539 koje dimenzije bi bile dobre
Sa vladimircom od 31 ks sam vukao 2.2 i islo je to dobro ( sa 22 opruge).ja sam danas pronasao setvospremac Maribor sto je proizvodio. Od 2,2m i jedan red valjaka iza i za 230eur. fali jedna S opruga i mislim da su ove sve originalne .kako su se pokazali ako je ko imao jer ima 18 S opruga.Mada cu morati skinuti jos bar 2 i onu puklu da bih mogao vuci sa 30ks
ja sam danas pronasao setvospremac Maribor sto je proizvodio. Od 2,2m i jedan red valjaka iza i za 230eur. fali jedna S opruga i mislim da su ove sve originalne .kako su se pokazali ako je ko imao jer ima 18 S opruga.Mada cu morati skinuti jos bar 2 i onu puklu da bih mogao vuci sa 30ks
ja sam danas pronasao setvospremac Maribor sto je proizvodio. Od 2,2m i jedan red valjaka iza i za 230eur. fali jedna S opruga i mislim da su ove sve originalne .kako su se pokazali ako je ko imao jer ima 18 S opruga.Mada cu morati skinuti jos bar 2 i onu puklu da bih mogao vuci sa 30ks
Mala prepravka??? Ovo uopste nije mali i jednostavan posao.Svaka cast!Evo male prepravke imt 2,90
Te S opruge od setvospremača se tako lepo ispravljaju kada se ugreju brenerom. Posle kad se ohlade skoro pa zadrže sve svoje osobine pre grejanja.Jel mogu da se isprave? Kako?