Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako moj vuce 4.4m koji tezak oko 800kg onda moze i ovaj.Tj.vuce imt spremac 3.7m a 4.4m je rau (mamut) drljaca sa krivim klinovimaDa li mtz 82 moze da radi sa ovim setvospremacem zahvat je 3.3, ili mozda je bolje da pitam da`l moze da ga podigne.
Cena za nov je otprilike koliko metara zahvata toliko hiljada evra. A polovan.... Sve zavisi u kakvom je stanju.Koja je cena za IMT-FOP 4.5m hidro sklopiv,sa 2 reda rotora,daska... ?
Ovo se otprilike odnosi na "velike" setvospremače koji se sklapaju...(preko 3m) a i nije baš skroz tako...Cena za nov je otprilike koliko metara zahvata toliko hiljada evra. A polovan.... Sve zavisi u kakvom je stanju.
Imam ja rotore na prodaju..pozdrav drugari...jel ima neko na prodaju rotore za spremac?treba mi za 5m dupli...ili mozda neko zna da ima negde polovnih na prodaju...?