Nikola SP
Član
pre sam uzimao od komsije sa ovakvim samo duplim oprugama i bio sam zadovoljan kako radi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikola neka je koristan,jesi to uzeo danas na vasaru?
ja ga imam i zadovoljan sam jak je dosta
Trecu kategoriju nebi mogao da zakacis,to je druga kategorija..................
No code has to be inserted here.
4. 51mmA koja je onda kategorija kacenja na onaj mali spremac sto kacim sa zetorom?,a taj setvospremac ne mogu da zakacim sa 542
Onda je u redu.Inace da je ostrugana na 2.kategoriju sa tim setvospremacem,krajevi osovine se iskrive kao da su od gume.To je ram na koji se kace i krila setvospremaca od 5,5 i 6m tako da uopste nije lagan.Ja sam za mog Case-a prvo trazio da bude osovina 2.kat pa mi se to desilo.Vratio sam im osovinu a oni su mi dali drugu koju inace daju uz spremac (3.kat) i napravio sam kugle da bih je zakacio i vise nema problema.Ja kada sam kacio alatke sa 1221, koje sam vukao sa 892 morao sam da ubacim jednu cauru izmdju oka poluge i te osovinice na toj masini da ne bi imao lufta
A koja je onda kategorija kacenja na onaj mali spremac sto kacim sa zetorom?,a taj setvospremac ne mogu da zakacim sa 542