Setvospremači

Koliko ce da te kostaju ti rotori??? I ako znas mozda cenu za 2.90 isto od flaha???

Razmisljam da na moj spremac stavim jos jedan red rotora ali neznam dal je to izvodljivo sta vi mislite???? :sta:

NA koj spremac hoces da montiras i da li cec imas duple rotore??? Kod mene je problem sto nemam duple rotore pa neznam dal bi moglo nekako da se postave??? Nemam ideju kako.... Jedino da se prepravi nekako kacenje.... :sta:

E to je prednost kad je vec imao duple rotore.... Ovako kad ima samo jedan malo je tezi poduhvat....

Grunt moze neka slika??? I da li bi se poboljsao rad spremaca da montiram duple rotore???

Ima nesto sto nemoze rekao mi jedan stari majstor a sve ostalo moze... :osmeh: Prvo moram da vidim kako izgledaju ti rotori pa da vidim kako da se fiksiraju pozadi ovog jednog....

Ovako sam ja uradio...
samsung-003.jpg

Jedino sto si po meni trebao smaknuti taj drugi red rotora u stranu da ne sredini ne ostaje breg. :ppozdrav:

Poslednja izmena od urednika:
http://i42.tinypic.com/167wg9t.jpg Ovako to izgleda sliku sam nasao na netu ...

Setvospremač sa slike je isti kao moj! Moj isto nema točkove (skinuo ih bivši gazda), rotori su na srednjem nosaču postavljeni za jednu rupu niže u odnosu na krajnje nosače rotora. Kod mene je to zbog toga što je zadnji flah na koji se kače rotori na sredini kriv na gore, pa su zbog toga rotori na sredini za jednu rupu spušteni niže. Međutim sad je ta jedna rupa previše, pa rotori na sredini idu dublje u odnosu na krajeve. Ako izjednačim sva tri nosača onda je sredina višlja u odnosu na krajeve. Rešenje je ispravljanje zadnjeg flaha (zadnji deo rama) na setvospremaču, al' još nisam gledao kako bih to uradio.

Da li znaš gde si na netu našao tu sliku, možda se može videti gde je to slikano?

Dali je prednost ako setvospremač ima dasku ispred rotora ili im je to mana. Imam takav setvospremač u ponudi ma me zanima kako se to rešenje pokazalou praksi.

Nazad
Vrh