Možda se više isplati dobar polovan nego nov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam moj polovan platio 600 evra, i veruj mi da se ni najmanje nisam pokajao kada sam video kako su napravljeni ti novi za malo vece pare nego sto sam ja dao...Nov setvospremac u firmi Agro art u Pazovi kosta 650 eura,dupli rotori,daska,tockovi,4 reda motika,dimenzija 2,4m,garancija.Ja sam tamo bio u septembru i ta je cena bila.Koliko se uopste isplati uzeti polovan?
Koji setvospremac uzeti za traktor od 60 -tak ks, ako su njive sa nagibom (brdom).
Dali bih mogao radni zahvat od 2,40 m sa duplim rotorima?
ja imam JD 60 ks 4wd i sjetvospremač 2,10 ide jako dobro a sve je brdo ko nosKoji setvospremac uzeti za traktor od 60 -tak ks, ako su njive sa nagibom (brdom).
Dali bih mogao radni zahvat od 2,40 m sa duplim rotorima?
Zar Consumovci više ne voze na kućnu adresu?
De da ih nadjem? Mada mislim da ce i ove obicne sa kopljima zavrsiti posaoNikola bilo bi bolje da stavis one duple S opruge za brisace tragova jer su ove obicne slabe za taj posao.
Moze za sada 1cm gore 1 dole,skraticu koplja ako bude trebalo ili ih produziti sa jedne strane pa ih okrecati kako treba mada mislim da nece trebati,Par kolega je na obicnim spremacima produzilo koplja na oprugama koje idu iza tockovaA dubina če biti fiksna? Neće moći da se pomeraju gore-dole?
To si posebno narucio ili ima gotovih?Nisi me razumeo,na svaki trag od tocka sam stavio po tri komada,kao kod tebe povijeni na napred,samo duzi oko10cm.