Možda se više isplati dobar polovan nego nov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam moj polovan platio 600 evra, i veruj mi da se ni najmanje nisam pokajao kada sam video kako su napravljeni ti novi za malo vece pare nego sto sam ja dao...Nov setvospremac u firmi Agro art u Pazovi kosta 650 eura,dupli rotori,daska,tockovi,4 reda motika,dimenzija 2,4m,garancija.Ja sam tamo bio u septembru i ta je cena bila.Koliko se uopste isplati uzeti polovan?![]()
Koji setvospremac uzeti za traktor od 60 -tak ks, ako su njive sa nagibom (brdom).
Dali bih mogao radni zahvat od 2,40 m sa duplim rotorima?![]()
ja imam JD 60 ks 4wd i sjetvospremač 2,10 ide jako dobro a sve je brdo ko nosKoji setvospremac uzeti za traktor od 60 -tak ks, ako su njive sa nagibom (brdom).
Dali bih mogao radni zahvat od 2,40 m sa duplim rotorima?![]()
Zar Consumovci više ne voze na kućnu adresu?
De da ih nadjem? Mada mislim da ce i ove obicne sa kopljima zavrsiti posaoNikola bilo bi bolje da stavis one duple S opruge za brisace tragova jer su ove obicne slabe za taj posao.
Moze za sada 1cm gore 1 doleA dubina če biti fiksna? Neće moći da se pomeraju gore-dole?
To si posebno narucio ili ima gotovih?Nisi me razumeo,na svaki trag od tocka sam stavio po tri komada,kao kod tebe povijeni na napred,samo duzi oko10cm.