winchester
Član
Ако ти комшија нема пуно земље можда би му најбоље одговарао 2.6.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
560 moze 2.9m da vuce drugom brzohodnom samo u transportu lenijom.2.6 m bi sasvim sigurno dosta lakse vukao, pogotovo drugi prolaz, gde bi drugom brzohodnom lakse traktoru bilo nego li sa 2.9 m.
Za 10ha bih mu ja preporučio 2.10m. Vremenski će tu površinu uraditi za zanemarljivo više vremena u odnosu na 2.60m, a biće bolje urađeno, odnosno biće bliži tragovi točkova traktora i bolje će biti sabijena zemlja. A o tome da će traktoru biti lakše u drugom prolazu drugom brzohodnom brzinom - da i ne pričam.
Da kazemo to je idealna mera za 560,mislim da ces sa vecim samo da se mucis,ovako ima da ga vuces i samo da peva traktor.Koji setvospremac uzeti za traktor od 60 -tak ks, ako su njive sa nagibom (brdom).
Dali bih mogao radni zahvat od 2,40 m sa duplim rotorima?
Da kazemo to je idealna mera za 560,mislim da ces sa vecim samo da se mucis,ovako ima da ga vuces i samo da peva traktor.