miroslav k
Član
Ako može obrazloženje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ako se dobro pogledaju slike na koje linkovi vode, vidi se da conset nema točkove, a sa njima ni poluge za regulaciju dubine. Takođe može se primetiti da je ovde reč o setvospremaču sa jednim hidrauličkim cilindrom koji vodi do oba krila i visi u vazduhu kao što mi je ranije objašnjavano kada sam pitao. Za 10 cm je manjeg radnog zahvata i ima manje 1 oprugu. Ne znam šta vi još podrazumevate pod reči materijal...Ima do duše jedna nejasna mi stvar, kako se na consetu reguliše dubina rada motičica? Hvala unapredAko može obrazloženje
Juce sam bio u FOP-u Novi becej da pogledam spremac za mtz -1025. popust vazi jos sutra i na to smo dobili jos 3% jer uzimamo dva komada od 4.1m. sto bi bilo 3907e. Nisam siguran ali mislim da je razlika nekih 250e izmedju 4.1m i 4.5m stim sto se uz 4.5m dobiju jos dva tocka na krilima koji uopste ne izgledaju jeftino a mnogo znace. Mnogi su mi rekli da uzmem 4.5 jer je mala razlika u ceni i da traktor to moze vuci na nasoj zemlji.A ako bude tesko za vuci mogu se skinuti 4 radna tela i dobije se 4.1m. Voleo bih da cujem misljenje vas kolega jer imam jos jedan dan za razmisljanje
vlada_popov Sa koliko pregrada su rotori na krilima od 4,5 metara?
Moze i manji od 2.6m,npr od 2.4m da gleda ako ima u ponudi.Znaci da mu predlozim 2,6 da gleda ??