Bubu
Član
Odg: Setvospremači
Verovatno zbog napadnog ugla koplja na tlo.
Verovatno zbog napadnog ugla koplja na tlo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nikola ilic je napisao(la):Hoće da guši germinator,zato sto ima male opruge i ima ih mnogo oko 86 na 4,5m,a velike rade bez problema,drugaru pre neki dan stigao čenejski spremač 5m sa ravnim oprugama,al ga je opravio svaka mu čast.
Izašao ga 4700e,al kako je drugar zahtevao,jači ram,daska napred,dupli flahasti rotori,ravne s opruge.SAKULJAN-BUKUR je napisao(la):Koliko ga kostao Cenejski od 5m?
I ja bi rek'o...Lala iz Banata je napisao(la):Bas na teskoj zemlji ce lepse pripremiti prave od krivih.
22-25 radnih organa, i onda teras u 2 brzini, ako planiras da ides 1 brzinom slobodno uzmi i vise ne vise od 28,29 S oprugaKurkela je napisao(la):Pozdrav narode!
Koji setvospremac preporucujete za IMT 560?
miroslav k je napisao(la):ja sam uzeo ravne i videcemo kako ce se pokazati, velika imanja uzimaju isto sa tim oprugama, ako nebudem zadovoljan snjima menjacu ih sa clanom Paorpaor-om jer se i on kaje sto nije uzeo ravne.
@nikolailic
pa Čenejski setvospremaci su ekstremno jaki a jos je trazio da napravi jaci?
Matić ti je odgovorio,oni to teraju,jbg treba spremiti 500kj,mada je on to kupio da bi mogao da spremi neko kuruzište,al da volemo jako volemomiroslav k je napisao(la):ja sam uzeo ravne i videcemo kako ce se pokazati, velika imanja uzimaju isto sa tim oprugama, ako nebudem zadovoljan snjima menjacu ih sa clanom Paorpaor-om jer se i on kaje sto nije uzeo ravne.
@nikolailic
pa Čenejski setvospremaci su ekstremno jaki a jos je trazio da napravi jaci?