Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e čika jovo kaži bratu za mjesec dana nek dođe kod mene da vidi lucerku pa ako ima bolju plaćam mu i put i jagnjetinuух да те чује мој брат, пре два сата ми рекао да свирам ку*цу и да нема сетве без 50кг по ха
Prskam TREFGALOM nekad bio župilan ili nešto slično 1l po hekteru sejem nešto malo manje od 20 kg po hekteru zavisi od njive čika jovo zašto seješ sa zvčkom ja sejem sa žitnom imt ovmЧиме си прскао ?
A da ti nisi pogresijo seje se 700 grama na kvadrat a jutro ima 16 kv7 kg po jutru i to je optimalna količina a sve ostalo je bacanje para
Kad kosis prvu za 1 maj.radim rolke i imam velike komade lucerke pa ne znam tačno.i imam 5 košnji ne 4 kosi je na vrijeme pa ćeš imati i ti.na nauččnom institutu novi sad su imjerili za lucerku košenu u pupanju 19%proteina a u iscvetaloj 12%
Prskam TREFGALOM nekad bio župilan ili nešto slično 1l po hekteru sejem nešto malo manje od 20 kg po hekteru zavisi od njive čika jovo zašto seješ sa zvčkom ja sejem sa žitnom imt ovm