Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
RADOVAN je napisao(la):Interesuje me zasto traktor (u ovom slucaju Zetor 5911) na temperaturi od 75-80 stepeni izbacuje vodu na iberlauf?
BobanNB je napisao(la):RADOVAN je napisao(la):Interesuje me zasto traktor (u ovom slucaju Zetor 5911) na temperaturi od 75-80 stepeni izbacuje vodu na iberlauf?
otišla ti glava, tj. pomešao vodu i ulje.
kloki je napisao(la):jel izbacuje na iber lauf motora ili na ozraku hladnjaka??
RADOVAN je napisao(la):kloki je napisao(la):jel izbacuje na iber lauf motora ili na ozraku hladnjaka??
Izbacuje na ozraku hladnjaka... Pritisak i nivo ulja su normalni. E sad neznam tacno koja mu je normalna radna temperatura? Ovo mi se desava samo pri oranju...
ma ima ulja. nesto treba da se steluje na ventilu na usisu pumpe ali neznam kako.North ARMY je napisao(la):@kloki ja imam 560 meni tako bude kad mu ulja fali,jel imas ulja??
i meni isto na rakovici 47 se primeti razlika u lakoci kad je na leru, ali zaista nesnatna razlika. a kad pocnem brzo da motam pocinje teze da radi, kao da je pumpa slaba. na vecem gasu radi OK.kloki je napisao(la):jedno pitanje za forumase .
hidro volan na imt 560 je nekako poceo slabo da mi radi.jedino pri vecim obrtajima radi lepo ali na leru kao da ga nema.
usao sam u drugi 560 i na leru radi ko penkalo.
sta moze biti problem.??
znam za ventil on je na usisu pumpe ima veliki sraf sa strane a postoji stelovanje unutra.
ali kako da znam kada je nastelovan.
naj vjerovatnije da je negdje brecnula glava il stublina pa nabija kompresiju u voduRADOVAN je napisao(la):Interesuje me zasto traktor (u ovom slucaju Zetor 5911) na temperaturi od 75-80 stepeni izbacuje vodu na iberlauf?
kloki je napisao(la):RADOVAN je napisao(la):kloki je napisao(la):jel izbacuje na iber lauf motora ili na ozraku hladnjaka??
Izbacuje na ozraku hladnjaka... Pritisak i nivo ulja su normalni. E sad neznam tacno koja mu je normalna radna temperatura? Ovo mi se desava samo pri oranju...
to se meni desava na ursusu ako naglo stanem u oranju temperatura skoci na 90 ali nije strasno ne kljuca.medjutim, nisam ukapirao zasto,
jednostavno se digne nivo vode kada smanjim broj obrtaja i iscuri malo na odusak,kada se vratim u brazdu i dam gas opet sve ok i drzi 75-80C koliko god da ga silim.
RADOVAN je napisao(la):kloki je napisao(la):RADOVAN je napisao(la):kloki je napisao(la):jel izbacuje na iber lauf motora ili na ozraku hladnjaka??
to se meni desava na ursusu ako naglo stanem u oranju temperatura skoci na 90 ali nije strasno ne kljuca.medjutim, nisam ukapirao zasto,
jednostavno se digne nivo vode kada smanjim broj obrtaja i iscuri malo na odusak,kada se vratim u brazdu i dam gas opet sve ok i drzi 75-80C koliko god da ga silim.
Da, ali on meni izbaci skoro svu vodu ako ne stanem na vreme, i to radi samo ako se optereti... A ja vidim da on ima snage da vuche...