MONTOYA
Član
donosi u rumu na vašer onaj što radi spirale,više puta je pominjan i pisan broj,verovatno u delovima za kombajne
ima li tih trijera većeg kapaciteta
ima li tih trijera većeg kapaciteta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko naplacuju usluge selektiranja zita kod vas?ja kad je sezona radim kod jednog koji naplacuje 3 dinara po kiologramu,bez obzira jel zito soja suncokret ili kukuruz!
takav bi mi već odgovaraoE bas to.Hvala Kiraj.Montoja ja sam svoj skoro pazario postavicu slike.Odprilike 1,5t na sat a imas vece po internetu po oglasima.
Pa jeste ali problem je sto su retki i ko ima taj ne prodaje.A novi od nasih privatnika su oko 1200e tako da mu to dodje to.Cena je po meni malo masnija al dobro vazno da zavrsava posao
Vec sam ugradio motorce i covek mi je izracunao prenos i zavrsio sam za ovu godinu ali je motor slab moracu da ga menjam.Zezne ga jer na foru moze da radi ceo dan.Ali ja za njega imam posla 5h u 365 dana.samo obrati paznju na cev.Dobice motorce??? NEces valjda rucno da okreces??? Cuo sam da ga motor kao zezne ali ja mislim da je naj vaznije prenos da bude kako treba... Nadam se da cu ja da pronadjem jedan tako ocuvan!! Polako trazim naisao sam na jedan ali je bio u losem stanju,u njega djubriva koliko hoces kao da ga u stajnjaku drzao!!!! Poceo da trulu unitra pa sam odustao.... Nemogu da pronadjem jer to niko ne prodaje,ko ima tako ocuvan...
Svaka cast na kupovini nasao si ga ODLICNOG moj drug je dao za isti takav 750e a u ocajnom je stanju,mnogo losiji od tvog... Svaka cast...
Mogu ti reci da je ovo vrlo komplikovano. Sa donje strane kombajna, onaj cug što vodi zrno do levatora koji nosi zrno u bunker, izbušiš napraviš sito od njega i bolji ti selektor netreba. Spirala nosi zrno do levatora a sva prljavština ti ispada kroz rupice.